Het aanbod

Voordat je start

Omdat onze samenwerking is gebaseerd op een franchisemodel, ligt onze samenwerking inhoudelijk vast in een franchiseovereenkomst en een handboek. Maar voordat het zover is, gaan we met elkaar een zorgvuldig selectietraject in. Hierbij mag je van ons alle informatie verwachten die nodig is om de juiste afweging te kunnen maken, andersom geldt dit uiteraard ook.
 

Je krijgt een startopleiding voorafgaand aan de daadwerkelijke uitrol van je bedrijf. Het handboek en de onderliggende procesbeschrijvingen in het Showroomaanhuis-kwaliteitssysteem vormen de basis voor deze opleiding. 

 

Bedrijfsvoering

Als zelfstandige ondernemer ben je verantwoordelijk voor je eigen bedrijfsvoering, natuurlijk ondersteunen we je hierin in de beginfase. Zo hebben we een aantal belangrijke werkmethodieken, processen en formats al voor je uitgewerkt. Door deze zorgvuldig te volgen, maak je meteen een goede start en bewaken we de kwaliteit van het concept. 

 

Samenwerking in het primaire proces

Primaire processen zijn processen die rechtstreeks bijdragen aan de realisatie van het eindproduct. In jouw geval is dat de renovatie of nieuwbouw van tegelvloeren of -wanden, een badkamer of een toiletruimte. We hebben diverse processen al voor je uitgewerkt op het gebied van projectinventarisatie, planning en evaluatie. Je bestellingen plaats je bij ons, en wij dragen zorg voor levering daarvan op de juiste dag en op de juiste plek, namelijk bij je klant thuis. 

 

Marketing en communicatie

De merken Badkamerwinkelaanhuis.nl en Tegelshowroomaanhuis.nl zijn sterke, beschrijvende merken. Ze zijn daarom ook officieel geregistreerd, om het concept te beschermen voor misbruik. Je krijgt verder van ons een merkboek en digitale versies van logo’s, lettertypes, en sjablonen voor documenten en presentaties. Ook voor advies op het gebied van marketing en communicatie kun je bij ons terecht.

 

Marktbewerking

Je bent zelf verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten. Je hebt dus de drive én de basiscompetenties om dat te realiseren. Onze websites en onze marketing- en communicatietools helpen je daarbij, evenals het gebruik van social media waarmee je jouw aanwezigheid en activiteiten laat zien. Daarnaast zien we dat veel klanten zich aanmelden door mond-tot-mond reclame: tevreden klanten zijn de beste ambassadeurs voor het merk en voor jou als vertegenwoordiger daarvan.