En nu?

Startinvestering 

De kosten gaan voor de baten uit, dat is bij Showroom aan Huis niet anders. Het betekent, dat je met een startinvestering rekening moet houden, die bestaat uit een entree-fee, de kosten van je eigen mobiele showroom en wat bedrijfsmiddelen. Daarnaast moet je een startkapitaal beschikbaar hebben om je eerste bestellingen mee voor te kunnen financieren. 

 

Vervolgkosten 

Terugkerende kosten die verband houden met deelname aan het Showroom aan Huis concept zijn: 

  • Een maandelijkse franchise fee (een percentage van je omzet) om de kosten van het in stand houden en verder doorontwikkelen van de formule te bekostigen; 
  • Een marketingfee (vast bedrag in € per maand) als jouw bijdrage in het centrale marketingbudget;
  • Een innovatiefee (ook een vast bedrag in € per maand) om nieuwe tools te blijven ontwikkelen die je ondersteunen bij je werkzaamheden. Rendement 

Het rendement van je investering en de maandelijkse bijdragen bestaat vooral uit lagere kosten op andere vlakken. Je hoeft immers het wiel zelf niet meer uit te vinden en te investeren in een merk, marketing, (kwaliteits-)systemen, inkooppartners, assortiment en dergelijke, kortom: je maakt een vliegende start zonder hiervoor kosten te hoeven maken. 

Daarnaast hebben we een realistisch exploitatiemodel voor je samengesteld. Hieruit kun je zelf vaststellen, dat het mogelijk is om er op relatief korte termijn al een goed inkomen uit te genereren. 

 

Vervolgstappen 

Als jij je herkent in het profiel van de partner van Showroom aan Huis en je nieuwsgierig bent geworden naar onze formule, dan vertellen we in een vervolggesprek graag meer over ons concept. Uiteraard zijn we benieuwd naar wie jij bent en wat je ambities zijn.  
 

Ga hiervoor naar de contactpagina en vul hier je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om dit gesprek in te plannen.