De rolverdeling

Inkopen

Showroom aan Huis is jouw inkooppartner. Door de centrale inkoopafspraken profiteer je als franchisenemer van onze schaalgrootte en inkoopkracht. Dat vertaalt zich niet alleen door scherpe inkoopprijzen, maar ook door goede afspraken en toeleveranciers.

 

Onderaannemers

Bij het plaatsen van een tegelwand of -vloer, een badkamer of een toiletruimte komt de inzet van veel vaklieden kijken. Denk daarbij niet alleen aan een tegelzetter, maar ook aan een loodgieter, een elektricien, een stukadoor en dergelijke. Je werkt samen met je eigen onderaannemers, die je zelf selecteert en die daarbij samen met jou de formules vertegenwoordigen. Deze onderaannemers creëren op hun beurt ook weer kansen voor jóu. Zij brengen projecten aan waarbij het concept meerwaarde heeft, en zijn daarmee je extra ogen en oren in de markt. 
Kenniscentrum 

Het delen van kennis maakt de formule sterk. De verschillende achtergronden en specialismen van Showroom aan Huis als franchisegever en jou als franchisenemers zorgt voor een mooie kruisbestuiving. Daarom: 

  • Organiseren we overleggen van franchisenemers;  
  • Organiseren we zowel merkonafhankelijke trainingen als producttrainingen samen met onze leveranciers; 
  • Stellen we onze kennis zoveel mogelijk centraal en digitaal ter beschikking; 
  • Profiteer je van de managementinformatie, interne benchmarking, kengetallen en ervaringscijfers van Showroom aan Huis. 

Kennis borgt de kwaliteit van de dienstverlening, zonder dat het je ondernemersvrijheid en stijl van verkopen aantast. 

 

Beheeronderneming 

Showroomaanhuis heeft als franchisegever zelf ook een eigen franchise onderneming, actief vanuit Valkenswaard (N-Br.). Dit verzekert dat doorontwikkelingen van de formule eerst in de praktijk getest worden. Is die test positief, dan kan het met een gerust hart uitgerold worden bij jou en bij andere franchisenemers. 

Daarnaast draagt de franchiseonderneming een substantieel deel bij aan het totale inkoopcollectief, en kan je zelf als startende franchisenemer hier direct van profiteren.